Никола Тесла е физик и изобретател, който е спомогнал изключително

...
Никола Тесла е физик и изобретател, който е спомогнал изключително
Коментари Харесай

Мистерията на числата 3, 6 и 9. Ето какво е откритието на Тесла за тайните портали

Никола Тесла е физик и откривател, който е спомогнал извънредно доста с работата си за развиването на физиката и по-конкретно региона на тока. Той също по този начин получава патент за способ за създаване на токове, с които да се реализира радиовръзка. Той живее във време, в което човешкият жанр се развива доста бързо. Време, в което се водят международни войни. Геният на Тесла е неоспорим. Затова и постоянно, когато някаква доктрина, изказана от учени от подобен диаметър излезе нескрито, всеки човек се интересува защо тъкмо става въпрос. Днес ви представяме едно изобретение на учения, обвързвано с секрети портали и числата 3, 6 и 9.

Тесла е прочут освен с откритията си, само че и със странностите си във връзка с ежедневното си държание. Той е бил като захласнат от числата и по-конкретно от 3, 6 и 9. Например, всякога когато трябвало да влезе в някоя постройка, той я обикалял три пъти, преди фактически да влезе вътре. Когато отсядал в хотели, той постоянно си избирал стаи, чийто номер е кратен на 3. Причината за тази обсебеност от числата се крие във обстоятелството, че сръбско-американският академик е вярвал, че тези три цифри са свързани с секрети портали към нови измерения, които на този стадий са недостъпни за човешката раса.

Ученият е направил калкулации, съгласно които тези цифри са свързани с основни точки към планетата ни.

Тесла, както и различен прочут академик Марко Родин считали, че тези цифри съставляват вектор към трето и четвърто измерение. Те били уверени, че това е поле с по-висока пространствена сила. Ранди Пауъл – възпитаник на Родин развива тази доктрина и твърди, че трите цифри 3,6 и 9 са скришен ключ към свободната сила. Тесла изследва този феномен до гибелта си, само че както се вижда и до ден-днешен развиване по тематиката от научна позиция няма.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР