Никола Груевски не е български гражданин и не е подавал

...
Никола Груевски не е български гражданин и не е подавал
Коментари Харесай

МВР: Никола Груевски няма издаден български паспорт

Никола Груевски не е български жител и не е подавал документи за българско поданство. Това оповестиха от българското Министерство на правораздаването по отношение на изявления, че някогашният македонски министър председател е избягал в Унгария с български паспорт.
Груевски към този момент се търси с интернационална заповед за арест Според македонски медии той се намира във вилата на унгарския министър председател Виктор Орбан
Такова изказване разгласява унгарското издание „ Непшава”. По данни на Министерство на вътрешните работи обаче Груевски няма публикуван български паспорт.

Според задграничното издание представител на държавното управление в Будапеща е предложил на публицистите да попитат българските управляващи по какъв начин Груевски е стигнал до Унгария.

От лятото на 2017 година някогашният министър председател е без паспорт и има възбрана за овакантяване на Македония. Въпреки това той съумя да избяга в Будапеща, където подаде молба за леговище.
Осъденият някогашен македонски министър председател избяга в Унгария Никола Груевски щял да желае политическо леговище, с цел да се бори за "каузата "
В западната ни съседка Груевски го чака присъда от две години затвор поради покупката на скъпа кола. Той е следствен и по още няколко каузи.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР