Никол Тодорова и Елвира Краснобаева спечелиха общо осем медала на

...
Никол Тодорова и Елвира Краснобаева спечелиха общо осем медала на
Коментари Харесай

Елвира Краснобаева и Никол Тодорова спечелиха осем медала на финалите на отделните уреди при девойките на турнира Жулиета Шишманова

Никол Тодорова и Елвира Краснобаева завоюваха общо осем медала на финалите на обособените уреди при девойки старша възраст на третия интернационален шампионат по художествена гимнастика за приз " Жулиета Шишманова ", който се организира в зала " Младост " в Бургас.

Краснобаева завоюва златните оценки на финалите на обръч, на топка и на бухалки и сребърен на финала на лента. Така тя си потегля от Бургас с общо пет оценки, откакто през вчерашния ден взе и сребро в многобоя.

Никол Тодорова след златото в многобоя добави сребърни оценки на финалите на обръч, на топка, на бухалки и купа на финала на лента.

Общо 10 медала завоюваха двете грации в конкуренцията, която е последна инспекция преди Световното състезание по художествена гимнастика за девойки, което ще се организира идващия уикенд (7-9 юли) в Клуж-Напока.

Главен арбитър на интернационалния шампионат е генералният секретар на БФХГ Росина Атанасова, а на съпътстващия интернационален шампионат е Невяна Владинова,вицепрезидент на БФХГ. Арбитри на надпреварата са Мария Гигова, трикратна международна шампионка, почетен член на ФИГ и възпитаничка на Жулиета Шишманова и Даниела Велчева, ръководител на Съдийската комисия към БФХГ.

В Бургас на надпреварата участва президентът на БФХГ Илиана Раева и шефът на националните тимове Деспа Кателиева.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР