Никол Станкулова стана майка на момиченце. Бебето се е появило

...
Никол Станкулова стана майка на момиченце. Бебето се е появило
Коментари Харесай

Никол Станкулова роди тайно

Никол Станкулова стана майка на момиченце. Бебето се е появило на бял свят предходната седмица, само че едвам преди минути от Нова телевизия публично потвърдиха новината. Никол благодари на екипа на доктор Райна Ковачева от болница "Света София " за всеотдайните грижи и внимание, се споделя в формалното известие, без да излиза наяве по кое време тъкмо се е случило радостното събитие. Чаровната синоптичка трябвало да роди в края на ноември, само че събитията наложили момиченцето да проплаче прибързано посредством секцио. Според близки до фамилията, детето ще бъде кръстено на една от бабите си Рада.

Доскоро Станкулова съобщаваше прогнозата за времето от огромния екран. През цялата бременност тя не качваше фотоси в обществените мрежи на наедрялото си коремче, нито разясняваше персоналния си живот в медиите. Но от появите й в ефир си личеше, че е в напреднала бременност. От няколко години тя живее с Теодор Минев, наследник на прочут български банкер. Двамата обаче не са сключили брак или най-малко го пазят в загадка, също като раждането.

По-рано колежката на Никол - Гери Малкоданска, роди момченце. Освен нея, още една синоптичка стана майка - Десислава Банова, която подари някогашния президент Росен Плевнелиев със наследник.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР