Никол Станкулова се върна с гръм и трясък при Гала.

...
Никол Станкулова се върна с гръм и трясък при Гала.
Коментари Харесай

Никол Станкулова унижи Дарко на На кафе: В главата приличаш на ананас! Ходи на фризьор

Никол Станкулова се върна с гръм и тропот при Гала. Синоптичката на Нова телевизия се завърна като вкъщи си на панела на „ На кафе “, където преди беше непрекъснато наличие. В момента тя няма други огромни изяви, с изключение на прогнозата за времето и се яви в ефир пренавита да направи запаметяваща се изява, предава Vihrogon.
Никол през цялото време се изфука по какъв начин не пълнее от нищо, а Гала даде позволение на феновете да я ненавиждат по този мотив. Жоро Блажев пък счупил молива на синоптичката, която обичала да го ръга в рамото с него.
Станкулова небрежно се разправи с Дарко Ангелов, като му сподели, че в главата наподобява на ананас. Никол обаче се развихри най- доста в така наречен радостни диспути, в които тематиката беше „ за “ и „ срещу “ фризьорските салони.
Синоптичката се хвърли в тематиката, като че ли това е смисъла на живота. Станкулова непосредствено нападна Китодар Тодоров и Дарин Ангелов да вървят най-малко 2-3 пъти в седмицата във фризьорския салон и да оставя по 50 лв..
Актьорите взеха да пресмятат какъв брой е това на месец. “400 лв., доста постепенно смяташ ”, унижи ги Никол.
Тя съобщи, че в случай че мъжете вършат това за дамите си, няма да имат проблеми и свадите с половинките им ще спрат. Гала тотално поддържа остарялото си протеже. Дарко и Китодар усетиха, че няма смисъл да опонират на разбеснялата се Никол.
Синоптичката пък непосредствено уязви Дарин за типа му. “Въпреки че си тръгнал по този начин сутринта, имам вяра, че си желал да изглеждаш добре “, надсмя му се Никол.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР