Никол Шерцингер не прилича на себе си.Певицата е качила килограми

...
Никол Шерцингер не прилича на себе си.Певицата е качила килограми
Коментари Харесай

Никол на Гришо се ошишка

Никол Шерцингер не наподобява на себе си.

Певицата е качила килограми до неразбираемост. Дали тази не е същинската причина българският тенисист Григор Димитров да я изостави? Феновете на звездите са безапелационни в това, писа „ България Днес “.

За раздялата сред двамата гръмнаха британските таблоиди преди дни. 40-годишната певица шокира тотално с голям гъз, затлъстяло коремче и внушително необятен ханш. Никол пристигна на празненството преди премиите "Грами ", които се организираха на 11 февруари. Тя се появи с много самоуверено облекло, което извади на показ съществено закръгленото й тяло. Шерцингер бе облякла транспарантна рокля с надълбоко деколте. Родената в Хонолулу певица мина по аления килим и се спря за фотоси пред фотографите.

Разликата във визията й спрямо годините, когато стартира връзката си с Гришо, е голяма. Само за последните месеци тя е качила над 10 кг. Дори има съмнения, че Никол може да е бременна или затлъстяването да се дължи на здравословен проблем. Противно на информациите за раздялата с Димитров, брюнетката бе в положително въодушевление и с лека усмивка на лицето. В даден миг от вечерта тя бе в обятията на канадския продуцент и текстописец Мърда Бийтс.

Водещ на церемонията беше носителката на 15 награди "Грами " - Алиша Кийс, а почетният приз беше връчен на кънтри звездата Доли Партън.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР