Никол Шерцингер е една от най-елегантните дами в света на

...
Никол Шерцингер е една от най-елегантните дами в света на
Коментари Харесай

Повод за гордост: български бижутери работят с най-известните жени в света

Никол Шерцингер е една от най-елегантните дами в света на шоубизнеса. Сега певицата се довери на български дизайнери за своята визия в телевизионния формат "Маскираният артист ", където тя е част от панела, описват от.

Шерцингер, която за втора поредна година е жури в музикалното шоу, носи пръстен на марката на Ясен Самуилов и Ливия Стоянова.

Двамата работят и живеят от години във Франция, където стилната им къща се развива с бързи темпове, а звезди от сериозен клас се доверяват на тях са тоалети и аксесоари.
 25-те най-иконични рокли от киното за всички времена  25-те най-иконични рокли от киното за всички времена  25-те най-иконични рокли от киното за всички времена  25-те най-иконични рокли от киното за всички времена
Скоро певицата сподели един от тоалетите си, с които бе в шоуто - бял кожен гащеризон с дълги ръкави. Той е комбиниран с черни слънчеви очила и обеци с перли.

На фотосите се вижда солидният бистър пръстен, който е от сбирката на двамата българи.

A post shared by (@onauratoutvu) on Oct 7, 2020 at 2:19pm PDT

Сред звездните клиенти се откроява и настоящата Меган дъ Стелиън , която за фотосесия е била облечена с ексцентричен тоалет, дело на българите.

Оказва се също, че кралицата на поп музиката Мадона също е била клиент на стилната къща, както и Бионсе и Дожа Кат .

A post shared by (@onauratoutvu) on Sep 5, 2020 at 12:56am PDT

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР