Никол Кидман стана героиня на новия брой на американската версия

...
Никол Кидман стана героиня на новия брой на американската версия
Коментари Харесай

Никол Кидман се снима по бельо за ELLE

Никол Кидман стана героиня на новия брой на американската версия на списание ELLE: 56-годишната актриса украси корицата, взе участие във фотосесия и даде изявление за изданието. Холивудската звезда е снимана от известния фотограф Марио Соренти, в чийто обектив Кидман се появява в кутюрни тоалети и долни дрехи: на един кадър Кидман театралничи в алена рокля Balenciaga, на различен - в черно дантелено долни дрехи Dolce&Gabbana с чорапи и ръкавици. В обществените мрежи, разяснявайки новите фотоси на актрисата, хората се възхищават на страхотната ѝ физическа форма и означават, че тя наподобява доста млада. Подобна реакция провокира и предходната смела фотосесия на Кидман за списание Vogue, на която тя театралничи полугола и със змия на врата си.


В изявлението Кидман приказва за тоалетите: актрисата признава, че алените килими и светските събития я отегчават и единственото, което желае, е да се прибере вкъщи допустимо най-скоро: " Понякога всичко наподобява подправено. Искам просто да се махна, да смъква роклята си и да вляза в пуловера си. Това е история за Пепеляшка в противоположен ред - щастлива съм да се прибера у дома и още веднъж да бъда себе си ", споделя звездата.

Актрисата, която има по няколко кино плана всяка година, споделя, че работата остава на назад във времето за нея: " Живея пълностоен живот с хората, които обичам. Аз съм майка на две дъщери, брачна половинка, най-хубава другарка, сестра, вуйна. Имам дълбоки близки връзки с хората към мен. И това е смисълът на живота за мен - да се грижим за това, което оставяме след себе си, и за това кого оставяме след себе си ".

Въпреки това Никол Кидман съумява да съчетае спокойния фамилен живот, присъединяване във филми и светските събития. През януари 2024 година излезе сериалът " Expats ", в който Кидман играе една от основните функции, на дневен ред са още няколко плана./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР