Никол Кидман получи наградата на Гилдията на филмовите актьори за

...
Никол Кидман получи наградата на Гилдията на филмовите актьори за
Коментари Харесай

Никол Кидман получи наградата на Гилдията на филмовите актьори

Никол Кидман получи премията на Гилдията на филмовите артисти за най-хубава актриса в ефирен филм или минисериал. На церемонията в "Шрайн одиториъм " в Лос Анджелис.

Кидман, която беше номинирана 10 пъти, първа получи наградата за ролята си в "Големите дребни неистини ". Водеща на шоуто, в което дамите са на почит, беше Кристен Бел. Наградата за най-хубав артист в ефирен филм или минисериал беше извоювана от Александър Сгарсгард, също за "Големите дребни неистини ". В минисериала Никол Кидман се въплъщава в жена, жертва на фамилно принуждение, а Сгарсгард играе нейния брачен партньор.

В категорията за най-хубав комедиен сериал победи "Вице ", с присъединяване на Джулия Луис-Драйфъс, която завоюва премията за най-хубава актриса в телевизионна комедия. Уилям Мейси от "Безсрамници " е победител в категорията най-хубав артист в комедиен сериал. Британецът Гари Олдман, който извършва ролята на Уинстън Чърчил във кино лентата на режисьора Джо Райт "Най-мрачния час ", завоюва премията за най-хубав артист. Американката Франсис Макдорманд, изпълняваща основната роля във кино лентата "Три билборда отвън града ", беше отличена като най-хубава актриса. Този филм завоюва премията за най-хубав актьорски състав - основната награда на Гилдията на филмовите артисти. Наградите на Гилдията на филмовите артисти се считат за добър знак за триумф на "Оскарите ", тъй като нейните членове са най-голямата група в Академията за кинематографично изкуство и просвета.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР