Никол Кидман е на корицата на октомврийския брой на американското

...
Никол Кидман е на корицата на октомврийския брой на американското
Коментари Харесай

Никол Кидман за сексуалността си


Никол Кидман е на корицата на октомврийския брой на американското издание на Marie Claire. Поводът е последният й филм Boy Erased, в който играе майка на момче, подложено на " анти гей " терапия, партнира й Ръсел Кроу. Освен за кино лентата и дългогодишното предпочитание на Кроу да работи с нея, 51-годишната актриса споделя елементи за живота си със брачна половинка си Кийт Ърбън и това от какво е движен един актьор.

 Снимка 378910

" Смятам, че съм относително еднородна примес от създател, движен от разсъдъка, сърцето и сексуалността си. Като че ли най господства сърцето. Ако не пуснеш страстите да те управляват значи, че просто работиш доста технично. Разумът от време на време надвива, само че имам мощна половост. Тя е доста значима част от това каква съм сега. "

 Снимка 378911

В изявлението си за Marie Claire Кидман приказва още за несъгласията в света на киното, работата й като бранител на правата на дамите, фамилния живот с Ърбън и двете им дъщери в Нашвил, както и развода си с Том Круз и отчуждението от двете осиновени с него деца.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР