Никога няма да се получи, ако продължиш да участваш във

...
Никога няма да се получи, ако продължиш да участваш във
Коментари Харесай

Брус искал Деми Мур да мие чинии

„ Никога няма да се получи, в случай че продължиш да участваш във филми ”

Деми Мур споделя в новите си мемори Inside Out, че някогашният й брачен партньор Брус Уилис е желал тя да бъде стопанка, оповестява вестник The Sun.

Според актрисата Уилис „ възнамерявал тя да прави каквото си изиска “, само че в това време настоял да си стои у дома с децата и да напусне кариерата си, тъй като желае да построи мощно семейство. „ Никога няма да се получи, в случай че продължиш да участваш във филми. , декларирал Уилис на брачната половинка си Деми Мур.

През 1987 година, когато актьорите стартират връзка, те са на прага на славата си. В същото време Брус Уилис купува огромна къща в град Хейли (Айдахо), където през 1988 година се ражда първата им щерка Румер.

" Може да наподобява, че това е съвършен живот. Но в случай че носите някаква нерешена психическа контузия в себе си, тогава никакви пари, никакъв триумф и популярност не могат да я излекуват ", написа актрисата по това време.

Въпреки желанието на брачна половинка си, Деми Мур взема решение, че въпреки всичко ще бъде се върне към кариерата си. „ Ще се оправим “, твърди брачна половинка си Мур и отива за фотосите на комедията „ Ние не сме ангели “ с малко дете на ръце.

През 1990 и 1994 година двойката има още две дъщери, които също не попречиха на актрисата да взе участие в няколко кино лентата, в това число " Ghost " и " A Little Good Guys ".

В резултат Брус Уилис и Деми Мур живеят дружно 13 години. Двойката се разведе през 2000 година.
 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР