„Никога няма да позволя децата на Младост да играят до

...
„Никога няма да позволя децата на Младост да играят до
Коментари Харесай

Румен Русев от АТАКА: Това е гавра с Младост! Децата ни няма да играят до център за наркомани

„ Никога няма да разреша децата на Младост да играят до център за наркомани!” Това съобщи арх. Румен Русев от АТАКА във връзка днешния митинг на жителите от квартала против преместването на Метадоновия център.

„ Това го няма на никое място и не може да бъде нормално”

„ Центърът се намира до 3 детски градини, 2 учебни заведения и жилищни блокове. Това е въпрос отвън предизборната кампания”, сподели Русев.

„ Има заплаха той да остане на метри от децата ни, без значение кой завоюва на 27 октомври. Този митинг не е избирателен, това е митинг за сигурността и живота на децата ни! Трябва да търсим решението дружно.”, споделя Русев.

„ Моят проект за спряване с проблема е съсредоточен в две съществени посоки:

1. Осигуряване сигурността и спокойствието на жителите на регион „ Младост “, посредством спомагателна защита до решение на казуса.

2. Провеждане на договаряния с Директора на УМБАЛ „ Св. Анна “ и всички виновни институции за пренасяне на центъра в покрайнините на града.
Призовавам всички дружно да се надигнем против това безразсъдно и безогледно решение, тъй като е неприемливо! Недопустимо е да се употребяват противозаконни средства за пробутване на сходни хрумвания.

Такива центрове са лечебни заведения, би трябвало да ги има, тъй като болните в тях заслужават съответно лекуване.

Но поради спецификата на болестта, мястото на този център просто не е посред жилищен квартал с хиляди деца, а в покрайнините на града – такава е международната процедура.

Ще направя всичко по силите си, с цел да спра това!”, решен е претендентът на АТАКА.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР