Никога не съм шофирала под влияние на алкохол или наркотици!

...
Никога не съм шофирала под влияние на алкохол или наркотици!
Коментари Харесай

Диона проговори след ареста, пила лекарства

„ Никога не съм карала под въздействие на алкохол или опиати! Полицаите, които ме стопираха, могат да го потвърдят, положението ми беше изцяло съответно! “

Това разкри  фолк певицата Диона, която във вторник сутринта бе арестувана при рутинна инспекция. Според органите на реда, изпълнителката е карала след използването на опиати и е дала позитивна проба за кокаин. В следствие й е взета и кръвна проба.

„ Бях на фотоси на клип до 1 ч през нощта и се прибирах от Стара Загора, където бяха фотосите. През деня изпих няколко колдрекса и нурофена, тъй като беше минус 2 градуса, а аз бях по потник и къси гащи. Има 20 индивида екип, които могат да потвърдят трезвото ми положение “, безапелационна е Диона.

Певицата акцентира, че непринудено е дала кръвна проба – нещо, което никой използвал опиати не би направил, написа HotArena.

По думите й няма нищо правилно и в изказванията в някои жълти медии, че е оказала опозиция при съдържането и е отправяла закани към униформените. „ Бях отзивчиво настроена към тях и те към мен. Съдействах им с каквото можах “, добавя Диона.

Разследването по случая продължава, като се чакат резултатите от кръвните проби. Доказано е, че някои от най-масовите медикаменти могат да дадат подправено позитивен резултат, защото полевите проби за опиати са много чувствителни.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР