Никога не съм имала тази връзка с красотата, с която

...
Никога не съм имала тази връзка с красотата, с която
Коментари Харесай

Ексклузивно: Ева Лонгория отправи силно послание към жените

" Никога не съм имала тази връзка с хубостта, с която мисля, че израстват доста млади девойки ", споделя Лонгория пред PEOPLE преди събитието на L'Oréal Paris Women of Worth.

В навечерието на събитието режисьорката и продуцентка описа за израстването си без натиска на обществените медии и за това, че е намерила себестойност в себе си.

" За мен беше шанс да не израсна във време на обществени медии. Никога не съм имала тази връзка с хубостта, с която мисля, че израстват доста млади девойки, изключително през днешния ден, с натиска и сравнението и опитите да се придържат към тези постоянно недостижими облици ", споделя 48-годишната Лонгория пред PEOPLE.

Израснала със сестри, актрисата и режисьорка също се усеща овластена от дамите към себе си.

" Произхождам от семейство на самостоятелни и мощни дами. Не ми се наложи да диря далеко тези модели за подражателство ", споделя тя.

" Майка ми отгледа четири девойки, едно дете със специфични потребности, имаше работа на цялостен работен ден, вечеряше на масата всеки ден в шест часа, беше на всяка подготовка на групата, на подготовка на мажоретките, на всичко ", прибавя Лонгория. " И по тази причина за мен е като: " Уау. " Винаги си мисля: " Не върша задоволително в живота си! ".

Сега, след близо 20 години работа в L'Oréal Paris, Лонгория обича да следи развиването на продуктите за грим и грижа за кожата. Но най-важното е, че емблематичният слоган на марката " Защото си струваш " се е трансформирал в нещо, с което Лонгория живее.

" Това е мантра и апел към дамите да погледнат живота си и да създадат равносметка на всичко, което прибавят към него. Това е също по този начин признание на личната ви стойност и на взаимоотношенията ви, работата ви и брака ви, както и на обществото и общността ви ", споделя тя.

Тя продължава: " Това е, което постоянно съм обичала в тази марка. Винаги е било по-малко обвързвано с продажбата на червило, а повече с това да откриеш персоналната си стойност в себе си. "

Автор: people.com

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР