"Никога не съм бил зависим от алкохола. Никога не съм

...
"Никога не съм бил зависим от алкохола. Никога не съм
Коментари Харесай

Андре Токев: Не съм бил зависим от алкохола, просто не мога да го разграждам

"Никога не съм бил подвластен от алкохола. Никога не съм изпитвал потребността да пия непрекъснато. След като си използвал (б.р. алкохол) и се е случило, хората си мислят, че си подвластен. Просто не претърпявам алкохол, не мога да го разграждам. Това ми е казусът. И в действителност трябваше да кажа по-рано: „ Щом не можеш, недей да го правиш “. Но сме постоянно по-умни след случката. "

Това съобщи пред Мария Цънцарова от Андре Токев от затворническото общежитие в Казичене.

Известният кулинар призна виновността си, откакто през ноември бе задържан за шофиране в нетрезво положение с 1,9 промила алкохол в кръвта. От януари излежава дейно наказването си, като тогава съобщи пред bTV, че осъзнава виновността си и ще си поеме отговорността.

Какво е възприятието, когато животът тече зад решетки?

Няма огромна смяна, тъй като дали съм зад решетки, или отвън решетките животът продължава. Човек би трябвало да се окуражи, да употребява максимума от времето си, а не да зарови главата в пясъка. Разбира се, съм беззащитен в това да мога да оказа помощ на моето семейство или на тима в заведенията за хранене ми. Това най-вече ми пречи. Не мога да се видя с околните. Това е в действителност един противен миг, само че въпреки всичко съм тук по наказване. Нещо човек би трябвало да усети, с цел да може идващия път да се получи да не прави неприятни крачки
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР