Никога не е ставало дума за порции, постове, никой от

...
Никога не е ставало дума за порции, постове, никой от
Коментари Харесай

Ивайло Мирчев: Никой от ДБ не е преговарял за порции и постове

Никога не е ставало дума за порции, постове, никой от ”Демократична България” не е преговарял за това. Това написа депутатът от Демократична България Ивайло Мирчев.
Вижте още какво разяснява той:

" Лидери на партията на Слави настояват през последните дни, че в диалозите ни с тях е ставало дума за постове и порции във властта. Ами не. Нито за миг не е била това тематиката. Призна го Тошко Йорданов от трибуната на Народно събрание. Думите му са: " Демократична България споделиха, че няма да гласоподават за кабинет, в който няма опция да одобрят имената. ".

И това е самата истина - няма по какъв начин да подкрепим кабинет, до момента в който не сме сигурни, че ще организира нашите политики, няма да е подвластен от Движение за права и свободи и персоналните назначения в него дават отговор на нашите условия.

Точно това сме заявявали обществено в акцията си и след 11 юли, когато започнаха диалозите за кабинет.

Ние пазиме ползите на хората, които ни повярваха и гласоподаваха за нас. Изпълняваме всяко едно наше заричане в акцията. Няма да създадем компромис с това, единствено тъй като на група с 65 депутата им е хрумнало да се държат все едно са 165.

Няма да създадем компромис и с съответните персони в кабинета, още повече, когато за министър председател се предлага управител продажби в микрофирма, а за Министерство на вътрешните работи и вицепремиер - офшорен юрист, със серия медийни изявления за плагиатство и подозрителни връзки във компании с меко казано противоречиви фигури.

Ще продължаваме да се държим по същия метод и да не предаваме доверието на хората, които ни поддържаха! "

Бел.ред.
2.5 млн. българи мажоритарни избори в два тура за Народно събрание, само че политиците отхвърлят да го изпълнят.
Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР