Никога не бях чувал името на Мартин Божанов преди покушението

...
Никога не бях чувал името на Мартин Божанов преди покушението
Коментари Харесай

Цветлин Йовчев: Не бях чувал името на Мартин Божанов преди покушението

Никога не бях чувал името на Мартин Божанов преди покушението му. Надявам се следствието в Народното събрание да послужи като катализатор в системата. Това сподели по bTV някогашният министър на вътрешните работи Цветлин Йовчев. Той означи, че през годините сме били очевидци, че е имало чадър към такива лица. 

Комисията в Народното събрание има тежка задача и не знам дали ще се оправи за 3 месеца, разяснява Цветлин Йовчев. Трябва да се ревизират връзките му с магистрати, доколко е имал някаква защита - водени ли са разработки. Имало ли е патрулни коли на Министерство на вътрешните работи. По какъв метод брачната половинка му е почнала работа в Министерство на вътрешните работи, сподели Цветлин Цовчев, който зададе риторични въпроси: 

Защо е допустимо магистрати да вземат решение друго, не съгласно закона?! Защо е допустимо интензивността по дадени следствия да е друга по отношение на политическата обстановка?! Политическата система е болна и това се придвижва в цялата страна, заключи някогашният министър на Министерство на вътрешните работи.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР