Никога и никъде български официални представители не са декларирали, че

...
Никога и никъде български официални представители не са декларирали, че
Коментари Харесай

Съобщение на Министерство на отбраната за двигателите на МиГ 29

Никога и на никое място български публични представители не са заявили, че заради неявяване на документи е установена неспособност за осъществяване на главния ремонт и удължение на ресурса на моторите на МиГ 29. Това заяви Министерството на защитата във връзка изказване, направено от корпорацията "МиГ ". Ремонтните действия на доставените по контракт от 9.11. 2016 година възобновени 6 броя мотори, са осъществявани от Московския машиностроителен цех "В. В. Чернишев ".

В известието се споделя, че доставените по контракта четири нови мотори не са комплектовани с основни съставни елементи според градивните и механически параметри, което е установено от комисията по приемането на моторите и отразено в констативния протокол. Доставените шест възобновени (след експлоатация) мотори не са комплектовани от изпълнителя по контракта с истинските формуляри от завода производител, отразяващи историята на виталния цикъл на моторите, според условия от контракта.

Министерство на защитата чака в действен режим и в най-кратки периоди българската компания реализатор да в профил позволените пропуски по осъществяването на контракта.

В изказването на корпорацията "МиГ " се показва, че "неотдавнашните известия за невъзможността на главния ремонт и удължение на ресурса на моторите на МиГ-29 на Военновъздушни сили на България заради неявяване на документите не съответствуват на действителността ".

Те изясняват, че всички авиационни мотори, доставяни от копорацията "МиГ " в границите на действуващите договорни отговорности, са минали сложно обслужване в предприятието-разработчик / "В.В.Чернишев "/, след което са били предадени на формалните представители на МО с цялостния пакет с експлоатационна и техническа документи, а също по този начин с нужните бележки за тяхната подготвеност за полетите.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР