Ники Кънчев здравата се старае да влезе във форма и

...
Ники Кънчев здравата се старае да влезе във форма и
Коментари Харесай

Ники Кънчев трепери от страх, водещият страда заради...

Ники Кънчев хубавичко се старае да влезе във форма и да прикрие годинките си. Журналистът е на 57, само че се ужасява от мисълта, че към този момент не е първа младост, а дъщеричката му след няколко месеца ще стане на 10. За да не наподобява като пенсионер до нея, шоуменът е почнал да спортува и да съблюдава режим, като даже се пробва да ограничи съществено алкохола, написа клюкарското издание "Уикенд ".

Преди години Кънчев имаше съществени проблеми с пиенето, само че не поради пиене, а от изтощеност. По време на всеки един от сезоните на "Биг Брадър " водещият бе зает със смазващи лайфове, които продължаваха с часове в ефир. За да се отпусне и да е оптимално издръжлив на темпото, Ники се черпеше с няколко чаши уиски. Постепенно обаче този табиет му остана и в дните, в които не беше на работа, а вкъщи при обичаните си хора. Малко по малко водещият обаче усетил, че алкохолът не му е другар и се наложило да го ограничи. Освен това потреблението го удряла в черния дроб, който на неговите години не бил в безупречност.

Освен страха, че остарява, Кънчев страда за "Стани богат ". Той е отчаян, че към този момент не е водещ на известното шоу, което от пролетта се подвизава в ефира на Българска национална телевизия. Пред другари Ники твърдял, че би се отказал от "ВИП Брадър " и би водил единствено и само предаването за познания... Уви, Коко Каменаров не желал в ефира на публичната телевизия човек, обвързван с неприятната популярност на "Биг Брадър ".

"Ники е горделив човек и няма да го каже, само че доста го боли. Той е ерудиран публицист с огромни знания и е грехота Нова тв да употребява капацитета му единствено 3 месеца в годината ", споделят приятелите му.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР