Ники Илиев започва нов проект. За това се похвали самият

...
Ники Илиев започва нов проект. За това се похвали самият
Коментари Харесай

Ники Илиев заряза морето, заради нов проект

Ники Илиев стартира нов план. За това се похвали самият той, споделяйки секси фотоси в Инстаграм.

                             

" Работата по сюжета за идващия филм не върви елементарно, само че морето несъмнено оказва помощ. Скоро ще му кажа “чао ” обаче, с цел да вървя до лозята във Видин да поема режисьорската щафета от Мартин Макариев (на който съм доста признателен за поканата) за още няколко епизода от " С река на сърцето ", написа Ники.

Снимките на " С река на сърцето “ текат в момента  в най-красивите региони на Видин и поречието на Дунав, чиито водни пейзажи се трансформират в основен фон. Сериалът визира и редица обществено значими тематики като търговията с деца, насилието над дами, бедността и битката с престъпността. Сложните любовни връзки и материалните ползи провокират доста секрети, рецесии и промени, а в развоя на събитията слабостта се трансформира в действие.
 
                             

На екран ще забележим още веднъж Александър Сано и все по-обичания у нас Игор Ангелов от Северна Македония. Ключови функции имат още Христо Петков, Яна Маринова, Анастасия Лютова, Малин Кръстев, Пламен Манасиев, Мартина Апостолова, Леарт Докле, Йоанна-Изабелла Върбанова, Матю Горанов, Никола Додов, Цветина Петрова и сръбската актриса Ана Томич.

В екипа зад кадър стоят още потвърдени експерти – сценарист е Георги Тенев, основен оператор е Андрей Андреев, композитор е Виктор Стоянов, а продуцент на „ С река на сърцето “ е Светлин Нейнски.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР