Ники Илиев и Саня Борисова вече не живеят заедно. Не

...
Ники Илиев и Саня Борисова вече не живеят заедно. Не
Коментари Харесай

Официално: Ники Илиев и Саня се разделиха

Ники Илиев и Саня Борисова към този момент не живеят дружно. Не за първи път се появява информация, че двамата са разграничени, само че към този момент и те публично оповестиха новината.

Саня разяснява обстановката. На страницата си в Instagram тя разгласява две свои фотоси, към които прикрепи и текст: "Всичката обич, от която се нуждаем, е в самите нас ", както и "Когато те прострелят в сърцето, само че имаш силата да продължиш ". В обществените мрежи Саня към този момент не е изписана Борисова-Илиева, а единствено Борисова.

Двамата се срещнаха на снимачната площадка на сериала "Забранена обич ", където играят брат и сестра.Двамата работят дружно и в три игрални кино лентата - "Чужденецът ", "Живи митове " и "Нокаут или Всичко, което тя написа ". Имат и своя актьорска школа.

На премиерата на последната продукция през 2017 година Ники и Саня се появяват дружно пред почитателите си. Заминават и на кино фестивал на италианския остров Иския, само че след завръщането им оттова, идва и признанието на режисьора.

Източник: tialoto.bg
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР