Ники говори за книги“ по текстове на Емил Йотовски е

...
Ники говори за книги“ по текстове на Емил Йотовски е
Коментари Харесай

Купон във вторник

„ Ники приказва за книги “ по текстове на Емил Йотовски е превъзходен вид да започнете вечерта си разревани. От смях.

Ще имате опция да се срещнете с другари на по чашка и даже да станете участник в представлението. В непринудена атмосфера и нулева дистанцията сред сцена и аудитория, Ники ще ви предизвика, изяснява, само че най-много забавлява. Темата е „ Книгите “.

Ники Станоев ще ви разноски из българската и международната литература. Ще надникнете в най-тъмните ъгълчета на дебелите книги. Ще се запознаете персонално с доста литературни облици. Имайте поради, че спектакълът може да ви помогне в подготовката за матура по литература.

Ще се развенчаят митовете от изгодите от четенето. Дали четенето е секси. Каква е разликата сред първата обич и първата книга. Защо граф Монте Кристо е граф, а не е маркиз. Какво си мислят момиченцата когато четат Пепеляшка.

Както и защо ви е да знаете кой печели във „ Война и мир “, в случай че това не е Кобрата, бате?

Какво значение има за вас „ Железният светилник “? Днес сме на диодно осветяване?! 

„ История славянобългарска “? Е, нали историята се учи по история, не по литература. Ало, министерството? Пак ли ще се дразним? 

Или пък „ Даваш ли, даваш, балканджи Йово “? Кво да го четем като той или ще даде или няма да даде. Никакъв съспенс. Нищо. (Не дава и го утрепват – спойлер)

Ако ви е омръзнало да ви е скучно, мястото е НДК, клуб „ Перото “. 11-ти юни от 20 часа. Билети на касите на НДК и на място. Цената е 12 лв.. Местата са лимитирани.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР