Nike е една от най-популярните и разпознаваеми компании за спортни

...
Nike е една от най-популярните и разпознаваеми компании за спортни
Коментари Харесай

Емблематичен комфорт и емблематичен стил – подобрете гардероба си с обувки Nike

Nike е една от най-популярните и разпознаваеми компании за спортни обувки, облекла, аксесоари - и има за какво да е по този начин. Знаковото лого незабавно ви маркира като обожател на нововъведенията и традициите с добър жанр.

 

Винаги си заслужава да имате още един чифт от тези знакови обувки в дрешника си. Те ще дадат своя принос за положителната ви визия, подплатена с безспорен комфорт. Готови ли сте за тях?


Искате ли класиката на своя страна?
" Просто го направи " споделя известният слоган на марката и припомня, че времето за деяние е в този момент, без значение каква е задачата ви. От основаването си като " Blue Ribbon Sports " през 1962 година до през днешния ден, марката непроменяемо следва политика на качество и жанр с фокус върху удобството и търсенията на хората. Начало на обичаната марка слага лекоатлетът от Университета на Орегон Фил Найт, дружно с треньора си Бил Бауърман. 1971 година компанията им към този момент се споделя Nike, на гръцката богиня на успеха. 1984 година подписва контракта си за съдействие с тогавашния новобранец в NBA Майкъл Джордън и прави възторг и скандал по едно и също време. Националната баскетболна асоциация не разрешава този вид реклама от играчите и постанова на Джордан санкция от 5 хиляди $ за всякога, когато е обут с Nike. Брандът заплаща санкциите и завърта към тях супер сполучливата си рекламна акция със слогани като " NBA не може да ви попречи да ги носите ". Оттогава до през днешния ден, не стопира да основава страхотни новаторски обувки, които дават отговор на търсенето на хората - спортисти или не и доближава до сърцата с вдъхновяващи акции. Nike ви чака тук  и е верният метод, да се впишете в едно привилегировано общество, което се обува с иконични чифтове, които са не просто обувки, а обръщение за храброст и блян към победи. Отиват и на вас!


Вземете верния чифт за себе си
Nike има по нещо за всеки. От ниски модели, до хайтоп решения, сникърси с висока подметка и елегантни минималистични модели, спортни футуристични дизайни за спортистите, стилове на гребена на вълната като ретро обувките възродени във формат с нови технологии или пък солидните " маратонки на баща ", които още веднъж проправиха пътя си към сърцата и дрешниците на хората по света. Независимо, какъв е вашият начин на живот и фешън желания, Nike имат точните чифтове, с които да ви обуят с още комфорт и готина визия и ще паснат на облеклата ви. Носят ги всевъзможни хора от всички точки на света, без значение от възраст, специалност, метод на живот. Имат място и на спортното игрище, и в офиса, и измежду природата, и в града. Гъвкави, вдъхновяващи и съвременни, в толкоз доста стилове и дизайни, тези знакови маратонки са отличен избор за вашия дрешник. Обуйте се с класика, която в никакъв случай няма да излезе от мода. Един взор към краката ви ще е задоволителна реклама на положителния ви усет.

 

С Nike на своя страна постоянно ще имате отговор на въпроса " какво да обуя през днешния ден ", без значение от облеклата, които сте подбрали. Изведете стила си на ново равнище. Бели маратонки с чино панталон, тениска и сако плюс за офиса, състезателен пъстър чифт с джогъра, с цел да излезете да потичате, готин модел в ярки цветове за комфортно и стилно напредване из градската джунгла - Nike има каквото ви би трябвало.

 

Следвайте стилния си нюх си и подберете своите модели, които пасват на всичко, което желаете. „ Просто го направи “. Струва си.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР