Никакви преговори между Русия и Украйна не могат да постигнат

...
Никакви преговори между Русия и Украйна не могат да постигнат
Коментари Харесай

Дмитрий Гордон: Няма никакъв шанс преговорите между Русия и Украйна да постигнат мир

Никакви договаряния сред Русия и Украйна не могат да реализират мир. Русия желае да завладее цяла Украйна, да не остави камък върху камък. Украйна желае да се освободи от Русия и да освободи Крим и Донбас. Няма нито една пресечна точка в настояванията на двете страни, с цел да се реализира помирение. Ето през вчерашния ден Русия бомбардира старешки дом, в резултат на което починаха 56 души. Изравни със земята няколко украински града, тях към този момент ги няма, няма ги. За какво приказваме? 

Това разяснява в ефира на Навальный LIVE журналистът Дмитрий Гордон.

Единственията метод Русия да бъде спряна е, Съединени американски щати и Европа да задушат стопански Русия. И не на последно място да бъде затворено небето над Украйна. Друг метод няма. Благодарен съм на Западния свят за това, което прави. Но го апелирам да направи всичко по силите си и свръх силите си, разяснява той.

Бих желал да стана очевидец на нюрнбергския развой, само че извършен в Киев с обвинен Путин и неговите доближени. Искам да понесат отговорност за убитите деца и градовете ни, които към този момент не са на международната карта, приключи журналистът. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР