Никакви очаквания нямам. За тях не коментирам нищо повече. Тяхна

...
Никакви очаквания нямам. За тях не коментирам нищо повече. Тяхна
Коментари Харесай

Борисов за срещата между Радев и Главчев: Тяхна работа, те носят цялата отговорност

„ Никакви упования нямам. За тях не разясня нищо повече. Тяхна работа, те носят цялата отговорност. “ Така водачът на ГЕРБ Бойко Борисов разяснява в коридорите на Народното събрание срещата сред президента Румен Радев и служебния министър председател Димитър Главчев по отношение на настояването на служебния министър-председател да бъдат заменени външния и земеделския министри.

Борисов обаче подсети за масата партийни фрагменти на Българска социалистическа партия, които Радев е назначавал в служебни държавни управления, за партиите н Стефан Янев и Политическа партия.

Борисов предложи на публицистите да отидат в Тутракан и да се срещнат с епопеята там. ГЕРБ ще поддържа всички комисии, изясни водачът. Гледах какво се случва, водеха фотоси на мен, в този момент се вадят на тях.

Пошегува се по тематиката, гледах какво демонстрират по малкия екран – кучета, котки. Но другояче споделих, че ще разясня, когато има решение на съда, изясни Борисов.

Запитан дали би работил с ПП-ДБ след изборите, той изясни: Всичко зависи от тях. Не мога да схвана – те не реагират нито по министрите, които бяха в служебните кабинети на Радев. Не реагират за външния министър. А аз взех човек от тях – Дани Митов, и го направих зам.-председател, с цел да имаме мост към тях.

А за министрите си, които останаха, нищо не споделят, за регионалните шефове също. Не е почтено всеки ден всеки въпрос да е обвързван с единствено с външния министър, ядоса се Борисов.

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР