Нигериецът Содик Юсуф (10-1 MMA, 3-0 UFC) записа трета поредна

...
Нигериецът Содик Юсуф (10-1 MMA, 3-0 UFC) записа трета поредна
Коментари Харесай

Нокаут в първи рунд подгря реванша между Кормие и Миочич на UFC 241

Нигериецът Содик Юсуф (10-1 MMA, 3-0 UFC) записа трета поредна победа в UFC с нокаут още в първия рунд против надалеч по опитния от него Габриел Бенитес (21-8 MMA, 5-3 UFC) в категория " перо " на най-голямата галавечер на промоцията през годината - UFC 241, чието главно събитие е дълго чаканият реванш сред Даниел Кормие и Стипе Миочич.

Straight left from Benitez buckles Yusuff! #UFC241 pic.twitter.com/g6TjMrLew6
— UFC (@ufc) August 18, 2019

Още от първата секунда двамата започнаха с тежки замени, като Юсуф съумя рано-рано да аргументи аркада над лявото око на противника си, който бе заставен съвсем през целия първи рунд да обикаля наоколо до оградата. Бенитес успяваше да вкара прословутите си вътрешни лоукикове, а и двамата имаха съществени попадения с крошетата. Бенитес даже наруши равновесието на съперника с ляво кроше в средата на рунда и също разкървави окото му. В 50-ата секунда преди края Юсуф откри брадичката на мексиканеца с прелестно изчислено дясно кроше и го прати на земята, след което го довърши с граунд-енд-паунд и се поздрави с триумфа.

Arnold is in the building pic.twitter.com/5C793RCXGw
— Brett Okamoto (@bokamotoESPN) August 18, 2019
В публиката в зала " Хонда Сентър " в Анахайм бяха предстоящо редица митове на ММА като Чък Лидел, само че и известни персони в други сфери като Шакийл О'Нийл и Арнолд Шварценегер.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР