Ние върнахме центъра за вземането на решенията там, където е

...
Ние върнахме центъра за вземането на решенията там, където е
Коментари Харесай

Гълъб Донев: Върнахме центъра за вземането на решенията там, където е неговото място – в България

Ние върнахме центъра за вземането на решенията там, където е неговото място – в България. Това съобщи министър председателят Гълъб Донев по време на изключително съвещание на Министерския съвет, на което служебният кабинет показва отчет за резултатите от работата си в интервала 3 февруари - 5 юни, съобщи Българска телеграфна агенция.

Отчетът на втория ни мандат като служебно държавно управление съответствува с момента на връщане

на изпълнен втори мандат за сформиране на държавно управление, излъчено от Народното събрание. Може би до края на отговорностите ни като краткотрайна власт остават плюс-минус 24 часа. Когато разгласих, че сме подготвени за втория сезон на политическия „ Сървайвър “, не чаках да се стигне до такава досетливост на тестванията. Въпреки всичко сме на финала. Бяха изтощителни 10 месеца ", сподели министър председателят.

В последните дни всички приказват за страната .

Мислете за хората, те са страната. Не мачкайте и не пречупвайте хората, този модел на връзки към този момент не работи. Политическата надменност е демоде и е безполезна “, означи още Донев. 

По думите му държавното управление държи докладът за работата на кабинета да бъде признат

на съвещание на Министерския съвет, тъй като изпълнителната власт, определена или назначена, дължи доклад за метода, по който е употребявала мандата да ръководи. 

Министър-председателят разясни, че докладът е направен въз основа на целите на държавното управление

– да провежда и организира почтени и свободни избори за Народно заседание, да поддържа покупателната дарба на българските жители, да се бори против обедняването, да поддържа обществено уязвимите, да се подтиква привличането на вложения и други. Той добави още тематиките за сигурността, измежду които запазване на националната граница от нелегално прекосяване, както и противодействието на престъпността и корупцията. 

Изборите за Народно заседание, извършени през април тази година ,

минаха умерено и транспарантно, в сходство със закона. Съществени нарушавания не бяха установени. Гражданите показаха свободно своите политически желания. Министерство на вътрешните работи се оправи сполучливо с явлението пазаруване на гласове. В хода на акцията и в деня на изборите бяха получени общо 813 сигнала за нарушавания на изборното законодателство и на изборните права на жителите “, регистрира служебният министър председател. 

Донев добави, че тогава са формирани 151 наказателни производства ,

а резултатите от извършените акции са е удостоверили ролята на предварителната защита. 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР