Ние в ГЕРБ сме създали стандарт и когато има такива

...
Ние в ГЕРБ сме създали стандарт и когато има такива
Коментари Харесай

Борисов: Когато има скандали се подава оставка. Аршинът трябва да бъде един и същ за всички


Ние в ГЕРБ сме основали стандарт и когато има такива кавги, дали е народен представител, ръководител на парламентарна група, министър на правораздаване или зам.-министър на спорта, се подава оставка. Това сподели в централата на ГЕРБ министър председателят Бойко Борисов във връзка на уличените в имотни кавги, измежду които брачната половинка на Лозан Панов, ръководител на Върховен касационен съд, синът на Борислав Сарафов, ръководител на Националната следствена работа и Пламен Георгиев, ръководител на КПКОНПИ.

" Същото бих предложил на забърканите в тези кавги в този момент, само че тъй като има хора и от правосъдната система, те не обичат да бъдат слагани под общ знаменател или са доста чувствителни, а аршинът би трябвало да бъде идентичен за всички - да излязат в дълъг отпуск, до момента в който разнообразни от тях институции създадат инспекциите ", предложи министър председателят.

" Аршинът и стандартът би трябвало да бъде еднакъв. Или незабавна оставка, или дълъг отпуск, до момента в който не минат инспекциите и то оптимално транспарантни инспекции ", съобщи Борисов, представен от Българска телеграфна агенция.

По-късно в Народното събрание номинираният за правосъден министър и към момента сегашен началник на комисията по правни въпроси Данаил Кирилов разяснява, че е изцяло в логиката на нещата да има инспекция за парцелите на ръководителя на КПКОНПИ по отношение на разпоредена от прокуратурата инспекция за парцелите на шефа на комисията Пламен Георгиев. „ От вас слушам новината. Напълно в логиката на нещата е да има такава инспекция, с цел да може да се открият обстоятелствата и събитията и да няма никакво подозрение в обществото “, сподели Кирилов, представен от организация Фокус. Той дефинира като правилно държание излизането му като държавен чиновник в отпуска до момента в който се прави такава инспекция.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР