Ние сме за нормализиране на отношенията между България и Русия

...
Ние сме за нормализиране на отношенията между България и Русия
Коментари Харесай

Костадинов: „Възраждане“ работи за възстановяване на правото на свободен суверенен избор на българския народ


Ние сме за нормализиране на връзките сред България и Русия

Единственият сътрудник, чиято поддръжка търсим, е българският гласоподавател и българският народ. Това сподели ръководителят на „ Възраждане " Костадин Костадинов в предаването „ 120 минути " по бТВ.

„ След като влязохме в Европейски Съюз и НАТО, пропагандата стартира да ни изяснява по какъв начин българската стопанска система стартира да се развива извънредно доста и нашата стопанска система е обезпечена. А действителността демонстрира, че от 2004 година Българската войска загуби три пъти своя защитителен капацитет.

Що се отнася до Европейски Съюз - вредите са по-големи, в сравнение с облагите за нас, макар еврофондовете. Пропуснатите изгоди от затворените блокове на АЕЦ „ Козлодуй " и вредите вследствие на отварянето на българския пазар за европейската продукция, като прибавим и сметката за това, че ние в действителност всяка година плащаме членски импорт, демонстрират, че ние сме чист донор на Европейски Съюз ", уточни Костадин Костадинов.

Костадинов сподели документ на Комуникационна тактика за информационност и гласност на присъединението на България към Еврозоната, призната на 13 юли от предходния кабинет. „ Тя планува да бъдат изхарчени повече от 10 милиона лв., с цел да бъдат уверени българите какъв брой е хубаво да влязат в Еврозоната. Това е един доста злокобен документ, който демонстрира по какъв начин се обработва българското публично мнение. Тук се приказва за пазаруване на хора, на медии, за инфлуенсъри. И това е върхът на айсберга ", изясни той.

Анализ на Българска народна банка за изгодите и негативите от влизането в Еврозоната няма, акцентира Костадинов. „ Започваме да приказваме по какъв начин ще въведем еврото и какъв брой е хубаво, без да се знае какво тъкмо се случва ", разяснява той.

Единственото нещо, което е по-лошо от държавния монопол, е частният, съобщи Костадинов. „ Не единствено продажбата на „ Нефтохим, само че и наенергоразпределителните сдружения беше неточност. Получи се по този начин, че ние сложихме един непознат медиатор сред страната производител и битовите и промишлени консуматори, който на всичкото от горната страна наложи частен монопол ", съобщи той.

„ Възраждане " не е проводник на съветско въздействие и не получават финансиране от Русия, безапелационен бе Костадинов. Ако би трябвало да се търси диалог с Кремъл, той е обвързван с нормализацията на връзките, които са доведени до ръба на скъсването от страна на България, счита той. „ Говорим за връзки без нападки, без предизвикателство на отсрещната страна, тъй като сега България е оповестена за вражеска страна за Русия вследствие на нашите дейности ", съобщи той.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР