Ние сме в ситуация, в която изборите тропат на вратата

...
Ние сме в ситуация, в която изборите тропат на вратата
Коментари Харесай

Зарков: ГЕРБ ще взривят устоите на страната, за да запазят властта


Ние сме в обстановка, в която изборите тропат на вратата от една страна, от друга Изборният кодекс вместо да бъде усъвършенстван, бе доста влошен и от трета страна органът, който бе претрупан от болшинството с още повече задания при правенето на избори (ЦИК – бел. ред.), е обезглавен, а за негов член има подозрение за несъответственост. Трудно можем да се озовем в по-хаотична обстановка. Този коментар направи по БНР депутатът от Българска социалистическа партия Крум Зарков, който е и член на Изпълнителното бюро на партията.

Възможността посредством референдум да се трансформират въпроси от компетентността на Велико национално заседание може да бъде избрана от „ неуместна “ до „ скандална “, счита Зарков.

Според Зарков това демонстрира доколко ГЕРБ са подготвени да запазят властта си, която зависи от поддръжката на Патриотите, в това число за " пишман конституцията им ", и са подготвени даже да взривят устоите на страната.

Отговорните държавници не се заиграват с сходни неща. Това даже не е политика, това е обикновено сметкаджийство, акцентира той.

Това е серпантина, която може да ни заведе някъде, където даже създателите на тези безумия не могат да си показват, предизвести депутатът от Българска социалистическа партия.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР