Ние сме в състояние на война. Да, тя започна като

...
Ние сме в състояние на война. Да, тя започна като
Коментари Харесай

Кремъл: Специалната военна операция прерасна във война заради намесата на Запада

" Ние сме в положение на война. Да, тя стартира като специфична военна интервенция, само че незабавно откакто там беше основана тази компания, когато груповият Запад стана участник в нея на страната на Украйна, за нас тя към този момент се трансформира във война. Убеден съм в това. И всички би трябвало да схванат това за своята вътрешна готовност ", съобщи представителят на Кремъл.

Говорителят сподели още, че Русия би трябвало напълно " да освободи " своите " нови райони ", с цел да подсигурява сигурността на хората там, имайки поради четирите украински района, които Русия разгласи, че анексира през 2022 година, показва Ройтерс. Според Киев анексирането от Русия е нелегално присвояване на земя и той няма да се успокои, до момента в който всички съветски бойци не бъдат прогонени от неговата земя, добавя Българска телеграфна агенция.

Песков съобщи, че съветската страна не може да разреши на границите ѝ да съществува страна, подготвена да употребява всевъзможни способи, с цел да отвоюва Крим.

" Русия ще продължи да работи по подобен метод, че военният капацитет на Украйна да не заплашва сигурността на нейните жители и нейната територия ", сподели още прессекретарят на съветския президент в диалог с публицисти на aif.ru.  " За какво приказва президентът? Имаме четири нови федерални субекта. И главното за нас е да защитим хората в тези райони и да освободим територията на тези райони, която сега е де факто окупирана от режима в Киев ", означи той.

Песков посочи също, че в деня на встъпването в служба на определения държавен глава съветското държавно управление подава оставка .  " И тогава президентът, употребявайки новата система, с нараснало присъединяване на Народното събрание, основава нов кабинет на министрите ", добави прессекретарят.

Той се базира на думите на Владимир Путин, че възможните рокади ще се правят умерено и премислено, с цел да се дефинира кои хора в държавното управление ще бъдат най-предпочитани.

" Процесът на асортимент ще е много персонален. Вие и аз, 87% от руснаците, гласувахме за държавен глава. Дадохме му пълномощия, а по-късно президентът ги извършва, както реши. Той сортира екип ", означи Песков.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР