Ние сме сбор от изборите, които правим. Какво да ядем,

...
Ние сме сбор от изборите, които правим. Какво да ядем,
Коментари Харесай

„Избери вместо мен“ – думите, с които животът става по-шарен

Ние сме общ брой от изборите, които вършим. Какво да ядем, какви облекла да носим, какъв цвят си боядисваме стените у дома, каква музика да слушаме…

В младежките ни години, когато още светът е огромен и избавление дебне отвред, сме склонни да опитвам – с външния си тип, с музиката, с храната.

Някъде след 25-та година към този момент сме се изяснили със себе си и знаем какво харесваме и какво не.

И като се вкопчим в тези открити към този момент усети, жанр и музика – край! Караме си по един и същи метод десетилетия наред. Дори вървим на отмора на едни и същи места, срещаме се постоянно с едни и същи хора и отникъде не идва нов лъх.

 приятелки шопинг Thinkstock

Дори в моментите, в които ни се желае да пробваме нещо ново, се оказва, че сме създали напълно мъничка крачка настрана от познатите ни цветове, модели облекла или аромати.

Можете да излезете от рутината като оставите околните ви да решат вместо вас – къде да ядете, какво да си облечете, каква прическа да си извършите или пък какъв парфюм да си купите.

 приятелки шопинг Thinkstock

Това е прочувствено предизвикателство, което ще ви подтикне да прескочите границите си, само че е доста евентуално там да ви чака нещо ново и доста вълнуващо.

Вероятно с някои от нещата първоначално няма да сте съгласни, само че си дайте време да свикнете с новото и ще видите, че ще ви хареса.

Близките ни хора ни виждат, усещат и подушват по друг метод от този, по който се възприемаме самите ние.

Така че в случай че получите за подарък червен лак, който вие самите в никакъв случай не бихте си купили, не го скривайте в шкафа, а се лакирайте. Може да се окаже, че това е новият ви обичан цвят.

 приятелки шопинг Thinkstock

Да се оставиш различен да избере вместо теб има и още един забавен резултат – ще разберете какво виждат във вас другите хора. Кое виждат, какъв спомен оставате у тях и каква асоциация вършат, когато ви видят.

Следващия път, когато се наложи да избирате, просто кажете „ Избери вместо мен “ и вижте какво ще се случи
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР