Ние сме направили секретарките министри.Едната видна секретарка е Мария Габриел,

...
Ние сме направили секретарките министри.Едната видна секретарка е Мария Габриел,
Коментари Харесай

Татяна Дончева: Ние сме направили секретарките министри

„ Ние сме създали секретарките министри.Едната видна секретарка е Мария Габриел, от Хаджидимово, която дава отговор за външата политика в извънредно сериозен миг “. Това сподели Татяна Дончева от „ Движение 21 “.

„ Раздават се постове, не се инресува никой дали този човек става или не, единствено че ние сме им дали баницата с гласуването си “, сподели Дончева.

„ Докато други хора ще бъдат като функционално необразованите възпитаници.Не мисля, че Деси Атанасова би се чувствала добре в една компания на висококвалифицирани адвокати, които си приказват по метод, който тя не схваща. А в същото време тя явно има данни за политика, има и към този момент някакво равнище, което съгласно мен е много обичайно “, сподели Дончева.

Ние сме създали секретарките министри

По отношение на измененията в Конституцията Дончева съобщи, че те нямало да трансформират безусловно нищо на процедура, а и били писани от човек без ден юридически опит като Христо Иванов.

Дончева не има вяра в цялостен мандат на „ сглобката “ и упрекна „ говорещите глави “ по малкия екран, че сугестират хората, че опция няма.

Източник: Българска национална телевизия

Още вести четете в категория България.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР