Ние сме като Кобрата - и да ни ударят, продължаваме

...
Ние сме като Кобрата - и да ни ударят, продължаваме
Коментари Харесай

Бойко Борисов в Арена "Армеец": Ние сме като Кобрата - и да ни ударят, продължаваме напред!

Ние сме като Кобрата - и да ни ударят, продължаваме напред!

Това съобщи в словото си зала Арена " Армеец " пред 1400 деятели на ГЕРБ министър председателят и водач на партията Бойко Борисов.

Исках да ви се карам, само че няма, тъй като като ви се скарам, се снишавате и ставате неуверени, обърна се към множеството министър-председателят.

Манфред Вебер преди години никак не харесваше България, в този момент ни е главен агитатор, сподели при започване на словото си Бойко Борисов.

Той излезе на сцената и прегърна водещия претендент на ЕНП за началник на Европейска комисия Манфред Вебер, който приказва преди него.

Не бързайте да казвате - спечелили, 500 000 автомобила ще излязат от София през първия почивен ден идната седмица, предизвести Борисов. И се обърна към министъра на образованието: Вълчев, създали сте неучебен ден! После посъветва съпартийците си да помолят хората да останат в къщи и да гласоподават.

Защо не направихте автомагистралите и метрото, скъпи съперници, съобщи в словото си водачът на ГЕРБ и министър председател. И изреди триумфите на ГЕРБ в ръководството. Отчете и повишението на приходите в новите фабрики.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР