Ние сме като едно семейство с Цветанов след 20-годишен брак

...
Ние сме като едно семейство с Цветанов след 20-годишен брак
Коментари Харесай

Борисов за партията на Цветанов: Той си има ново семейство, при мен останаха децата

" Ние сме като едно семейство с Цветанов след 20-годишен брак и сме се разделили - той си има ново семейство, а при мен останаха децата ". Това сподели министър председателят Бойко Борисов във връзка основаването на нова партия от някогашния му заместител в ГЕРБ Цветан Цветанов. Той обаче отхвърли да се задълбочава по въпроса: " Няма да разясня Цветанов, да вземе колкото желае гласове. Ние сме били 20 години дружно, това е като един брак. Лоша дума няма да кажа. Пожелавам му триумф ".

Бойко Борисов приказва по време на визитата си в катедралния храм " Св. Св. Кирил и Методий " в Ловеч през днешния ден. С него бе и зам.-министърът на районното развиване и благоустройството Николай Нанков.

Те бяха посрещнати от владиката Гавраил, който връчи и медал на Бойко Борисов за заслугите му за помощ на църквата. " Решението е на цялата епархия и всички благодарим за вашата помощ и църковни заслуги ", сподели владиката.

" Благодаря за този медал и това е направено за хората. За нас е значимо да пазим вярата си. Напомням, че ние единствени не затворихме църквите ", сподели Борисов.

" Няма да разясня Цветанов, да вземе колкото желае гласове. Ние сме били 20 години дружно, това е като един брак. Лоша дума няма да кажа ", разяснява на излизане от храма премиера във връзка новия политически план на Цветан Цветанов.
 Кадър: Facebook
С разпореждане на Министерския съвет от 27 декември предходната година бяха отпуснати нови средства за ремонт и дотъкмяване на храмове на територията на Община Ловеч.

Сумата бе в размер на 141 701 лв.. От тези средства 100 000 лв. бяха предопределени за дотъкмяване на новия катедрален храм " Св. св. Кирил и Методий " в Ловеч.

След това министър председателят посети локалната печатница, с цел да разиска с личния състав ограниченията в помощ на бизнеса по време на пандемията.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР