Ние сме известни като партия, която е за поддържане на

...
Ние сме известни като партия, която е за поддържане на
Коментари Харесай

Всички Политически Лидери Млъкнаха! Волен Сидеров Изстреля Това, Което Никой Не Посмееше Да Каже!

Ние сме известни като партия, която е за поддържане на положителни, уравновесени, другарски връзки с една велика страна като Русия, показва Сидеров, представен от в. „ Атака “.

По думите му този отчет е компилация от отчетите на три служби – външно разузнаване, военно разузнаване и ДАНС – контраразузванане. Тези три отчета отиват в кабинета на премиера и там сътрудници, съветници по сигурността компилират, сглобяват текстовете и показват един краен артикул.

„ Бих обърнал внимание непосредствено на премиера, че този човек или тези хора, които са работили по текста и са го редактирали безусловно основават проблеми на българското държавно управление “, декларира водачът на Атака.

Според него, това е провокация към държавното управление, кабинетът е подложен в капан. Защото министър председателят Борисов в последните години получи самопризнание както от подкрепящите го съдружни сътрудници, по този начин и от опозицията, от външни фактори за своята добра интернационална политика.

Какво е нужно в този момент? Нужно е положително отношение, нужно е да не обясняваме, че Русия е опасност, а да одобряват един по-умерен текст.

Въпросният отчет се нуждае от доста сериозна редакция, споделя Сидеров и предлага неговите и на редакторите на телевизия АЛФА и вестник „ Атака “ да оказват помощ за това. А откакто се редактира този отчет, той към този момент може да бъде признат и в комисиите, и в пленарната зала, споделя в умозаключение водачът на Атака.

От Българска социалистическа партия обявиха, че няма да поддържат отчета на Министерския съвет за положението на националната сигурност, тъй като целите им са други.

„ За нас Русия е стратегическа опция и сътрудник, а не опасност, разяснява заместник-председателят на Българска социалистическа партия Кирил Добрев.

Той прикани вицепремиерите Валери Симеонов и Красимир Каракачанов да отдръпват подписите си от отчета, тъй като по време на предизборната акция са изразявали напълно други позиции, а групата на " Обединени патриоти " да не поддържа документа в пленарната зала.

По настояването на Българска социалистическа партия да отдръпна подписа си от отчета за положението на националната сигурност, Красимир Каракачанов разясни, че не би трябвало да се ускорява ненужно напрежението.

„ Действително има напрежение сред Русия, от една страна, и НАТО, от друга, само че в случай че с Русия можем да водим диалози, с други фактори в света, които го дестабилизират, като " Ислямска страна " или радикалните ислямисти - не можем “, акцентира Каракачанов.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР