Ние сме изключително самокритични. Промени се функционирането на партията след

...
Ние сме изключително самокритични. Промени се функционирането на партията след
Коментари Харесай

Дариткова: ГЕРБ се промени след Цветанов, успешни сме

Ние сме извънредно самокритични. Промени се действието на партията след измененията тази година. Ние сме проведени като лидерска партия, само че в това време функционалностите на Изпълнителната комисия се ускориха съществено след оставката на зам.-председателя на партията и премахването на тази фигура. Това сподели ръководителят на ПГ на ГЕРБ доктор Даниела Дариткова в предаването „ Неделя 150 “ по БНР.

Това считам, че е от изгода, тъй като по-големият състав на ИК и опцията ние да си разпределим регионите на страната ни дава опция да имаме по-ясен взор за проблемите в другите райони, за положителните образци, за положителната съгласуваност и всичко това би трябвало да продължи да се осъществя като организационно подсилване на партията, тъй като напълно скоро ни следва идващото предизвикателство – парламентарни избори, съобщи доктор Дариткова. Тя съобщи, че изрично не счита, че ще има детайл на предсрочност.

Бяхме сполучливи през 2019 година от позиция на политическите провокации. Бяхме изрично сполучливи, тъй като имаме две изборни победи в извънредно комплицирана обстановка. Имаме самопризнание и в интернационален аспект, тъй като имаме заместник-председател от Политическа партия ГЕРБ на ЕНП. В този смисъл имам вяра, че от една страна получихме да следващ път доверието на българските жители, въпреки това получихме самопризнание от партиите на нашето политическо семейство в границите на Европа.

Най-големият ни триумф е бюджетът за идната година. Той изрично е уравновесен. Ще харчим толкоз, колкото получаваме. В политиката на приходите имаме забележителен растеж за идната година. Нещо, което е извънредно значимо за българските жители. Като се стартира от бранш „ Образование “ в него ние предвиждаме 17 % за учителските заплати, 10 % растеж на приходите в държавната администрация, 15 % растеж на приходите на обществените служащи. Ръст на разноските за опазване на здравето “, сподели още доктор Дариткова.

В миналата година България изрично съобщи своята евроатлантическа ориентировка със закупуването на новите бойни самолети. Ние доказахме своята преданост като евроатлантически парнтьори. На финала оценката на рейтинга на България в стопански аспект дава гаранции за това, че ние сполучливо осъществяваме желанията си да влезем в чакалнята на Еврозоната и посредством този постоянен кредитен рейтинг да привличаме нови външни вложения. Това е значимо за развиването на стопанската система на България, добави още ръководителят на ПГ на ГЕРБ.

Ние не сме си самодостатъчни, имаме потребност от мощна съпротива, само че е значимо тя да бъде справедлива и градивна. Тонът и в Народното събрание, и в изрече на президента не е институционален. Амбицията на партията през 2020 година е ръководещите да имат опция да осъществят целите в управническата си стратегия.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР