Ние се намираме там, където е най-добрият пример! С тези

...
Ние се намираме там, където е най-добрият пример! С тези
Коментари Харесай

Албена с първия стикер 100% ваксинирани

" Ние се намираме там, където е най-хубавият образец! " С тези думи служебният министър на туризма доцент Стела Балтова откри конференцията във ваканционно населено място Албена, в която присъединяване взеха и основният държавен здравен контрольор доцент Ангел Кунчев, шефът на Регионална здравна ревизия – Добрич доктор Светла Ангелова, Илин Димитров – ръководител на Варненската туристическа камара, Красимир Станев – Изпълнителен шеф на Албена и Маргита Тодорова – търговски шеф на Албена.



Официалните посетители посетиха Албена, с цел да отличат ваканционното населено място като най-хубавият образец за безвредно място, осигуряващо безгрижна отмора.



В рамките на юни ще бъдат имунизирани към 70% от чиновниците на ваканционното населено място. Албена има сертифициран личен Център за имунизация, който действа от месец Април, като в него може да се имунизира всеки при декларирано предпочитание и след записване.

Към момента в Албена има към 2000 посетители, като близо 50 % от тях са чужденци, а точно румънци, французи, чехи, украинци и други

Към момента Албена е единственият комплекс, който е намерил сполучливо решение за обезпечаването на място за настаняване за карантинирани контактни лица, при положение на определяне на инфектиран с COVID-19. Министър Балтова посети избраната за тази цел вилна част, където хората, макар изолацията, ще могат да продължат ваканцията и да се насладят на почивката си. Карантинираните ще бъдат настанявани в независими вили, в които ще получават нужната помощ, подготвена храна или ще могат сами да си я подготвят.

Главният държавен здравен контрольор доктор Ангел Кунчев също изрази положителните си усещания от подготовката на Албена за Лято 2021.

„ Моля, правете като Албена “, прикани той целия туристически бизнес у нас.

Д-р Кунчев заяви, че България е подала искане за присъединяване в европейския фонд от 100 млн. евро за обезпечаването на безвъзмездни проби на граничните пунктове на летищата при влизане и излизане на туристите от страната.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР