Ние се надяваме да ни пазят тези, на които плащаме

...
Ние се надяваме да ни пазят тези, на които плащаме
Коментари Харесай

Бабикян: Не празното НС, а БАН трябва да е стратегически обект

Ние се надяваме да ни пазят тези, на които плащаме налози. Бяха изсипали големи количества сили на реда. Те пазеха някаква празна постройка, тъй като на някой му е хрумнало и то нелегално да не ни пропуща по тази улица, с цел да посетим тези свети места за всеки българин. Да се бяха сетили Българска академия на науките да е стратегически обект от национално значение. Това сподели Арман Бабикян от „ Отровното трио “ пред бТВ.

Той изясни, че не е имало и заповед на кмета на София, с която да се ограничи прекосяването през централния бул.. Коментарът му е в отговор на дейностите на полицията в 76-ия ден на митинги у нас. Около 22:00 ч. нощес се стигна до конфликт сред полиция и протестиращи. Недоволстващите бяха спрени сред постройката на Българска академия на науките и остарелия парламент. По думите на стачкуващите упорствали да стигнат до храм-паметника „ Св. Александър Невски “.

" Вчера в София това не беше митинг, а ухилен опит да усетим празника. Поканихме хората да дойдат до постройката на същинското Народно заседание, а не да стоят пред някогашния Партиен дом. Не виждам причина да бъде възпрепятствано прекосяването по бул. „ Цар Освободител. ", сподели още Бабикян. По думите му постройката на Българска академия на науките би трябвало да е стратегически обект от национално значение, която да пази полицията, а не остарялото здание на Народното събрание.

От „ Отровното трио “ оповестиха и собствен проект за избавление на България. В него се планува изваждане на прокуратурата от правосъдната власт, промени в образованието и културата, завършек на бетона по Черноморието. В проекта са включени върховенството на закона, както и вкарването на нови лица в Народното събрание, изясни още Бабикян.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР