Ние с мъжа ми не сме имали сватба – оженихме

...
Ние с мъжа ми не сме имали сватба – оженихме
Коментари Харесай

18 снимки от сватба в Тоскана като никоя друга!

Ние с мъжа ми не сме имали женитба – оженихме се една сряда в общината. 15 години по-късно с безспорна сигурност мога да кажа, че неналичието на женитба не е определило по никакъв метод нищо в нашата връзка. Но, като множеството дами, и аз съм си мечтала за „ бяла рокля “. И като множеството дами, и аз съм си мечтала за най-голямото факсимиле на света – женитба в Тоскана!

Тосканските сватби си наподобяват, по тази причина, когато попаднах на фотосите на американците Александра и Скот Антъни, не чаках нещо по-различно. Но единствено след първата фотография си споделих „ Е, това към този момент е нещо! “.

Александра е собственичка на компания за винтидж костюми и продуциране на събития. Скот е хедхънтър за медицински компании. Очевидно е, че за сватбата им пари не са пестени. А тя е била толкоз страхотна, че 5 години по-късно семейството се връща на същото място – Borgo Stomennano – за кръщенето на щерка си.

Александра е доста театрална персона – вижда се, че желае от всичко и по доста. Приятелите й са артистични хора, а тези на Скот определено не са. Ако сватбата им е изпълнена в някакъв род, то първата мисъл е за оперета или рок опера, само че в действителност е мюзикъл. Всичко е толкоз цветно и прекомерно, и въпреки всичко вписващо се в тихата тосканска идилия в близост, че е възхитително!

Роклята на Александра е Vera Wang и е с размера на „ ледник “, а тя явно е помислила за всеки подробност в ситуацията (дотам, че са си пренесли от Америка триметрови бамбукови пръти за навеса). Булката има двама татковци, които са

Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР