Ние с бюлетина номер 6 искаме подкрепата на хората за

...
Ние с бюлетина номер 6 искаме подкрепата на хората за
Коментари Харесай

Румен Петков: Борисов е регулировчик на смъртта! Да спасим АЕЦ Козлодуй от ядрения ботуш на САЩ

Ние с бюлетина номер 6 желаеме поддръжката на хората за естествен живот, за работеща страна не от през вчерашния ден. Това сподели водачът на АБВ Румен Петков в „ Лице в лице “ по бТВ.

" Миналата година от май месец се борим за тази идея, тъй като цялостната отровена атмосфера освен в страната, а и в Европа, убива едно потомство. Даваме ли си сметка, че учим студенти онлайн, които на следващия ден ще ни лекуват, че на децата си обясняваме да не излизат с другарчетата си, че ще им лепнат нещо. Въпросът е да се разбере от обществото и институциите, че в лечебните заведения би трябвало да се хоспитализират тези, които имат потребност от О2, тези, които са зле. Вкъщи би трябвало да са неразположените ", посочи още водачът на АБВ.

Той разяснява и тематиката за властта. " Поради обстоятелството, че ние оценихме устрема на обществото за радикална смяна, аз не съм претендент за депутат. Не единствено аз,а и господин Калфин, президентът Първанов. Ние оценяваме, че обществото се нуждае от чувство, от увереност, че може да получи смяна ", сподели още Петков.
По думите му, властта е огромно прелъщение, само че той не се е поддал на него. " Влязъл съм с такова имотно положение, с което съм излязъл. Властта е огромно предизвикателство. Участвал съм в Народно заседание, в държавни управления на страната ни и като кмет на Плевен, когато са се взимали решения, които са подсигурили интереса на страната ни. Голяма горделивост е, че България стана пълновръстен член на Европол ", сподели още Петков.

Той даде оценка за ръководството на рецесията от ковид. " Не мисля, че естествен човек може да оцени тази отровена атмосфера и насаждан боязън като нещо обикновено и задоволително ", сподели още Петков. Според него Борисов е регулировчик на гибелта и съобщи, че не се приказва за хора, които са умрели от сърдечно-съдови болести.

" Нека не извращаваме диалога, както го извращават отличните на Института за подлоги, тъй като от това губим като жители и като общество. тези 60 хиляди, които умряха от сърдечно-съдови проблеми са втора употреба?Нека споделяме нещата в целокупност, в случай че желаеме да оценим ситуацията такава, каквато е. Питал съм Министерство на здравеопазването да ми показа протоколите за наложените ограничения. Такава документи не е създавана ", регистрира още Петков.

Не си представям нуклеарната енергетика под американски ботуш, а като български народен интерес. Това сподели водачът на АБВ.

" Миналата седмица Макрон и още 6 европейски водачи излязоха с послание Европейска комисия и Екологичен потенциал доста ясно да заявяват поддръжката си за нуклеарната енергетика. Същите претекстове, под които са се подписали, ние сме ги написали от АБВ на Борисов и на Теменужка Петкова предходната година април. Голям срам е, че нашият министър-председател не е в тази група, която желае да запази нуклеарното бъдеще на България. Има няколко бранша, в които ние изоставаме ", сподели още Петков.

Той акцентира, че не си показва нуклеарната енергетика под американски ботуш, а като български народен интерес. " Днес " Козлодуй " ни дава най-евтината сила. Американският ботуш, стъпил в " Марица " 1 и 3, ни подсигурява най-скъпата сила. Два пъти по-скъпа от държавната " Марица " 2. Тук не приказваме за ботуши, а за реактори - български реактори, българска благосъстоятелност и нуклеарно гориво, което като го отработим, го изнасяме отвън страната ", добави още Румен Петков.

Той разяснява и казусът с шефа на АЕЦ " Козлодуй ". Според него управлението на " Козлодуй " би трябвало да дава отговор пред прокуратурата за какво на територията на този стратегически обект влизат без позволение на ДАНС непознати и български жители. " Това е закононарушение, което ще бъде осъдено. На територията на Козлодуй, стратегически обект, достъпът до там е ясно написан като отговорност на ДАНС. Влизат посланикът на Съединени американски щати с група чужденци и група българи. ДАНС не е издала позволение за нито един от тях. Съдът задължи управлението на " Козлодуй " да ни отговори на въпроса, кои са, по какъв начин са влезнали. Ръководството ще търси способи да бяга, само че за това управление прокурорът е неминуем ", посочи още Петков.

Румен Петков съобщи, че пред АБВ не стои въпроса за коалиция с ГЕРБ. Според него Бойко Борисов е отровен. Според него би трябвало да се кажат няколко неща ясно. " Ние приказваме за нормалност. Не е обикновено да набиваш на децата книжки, в които им внушаваш, че еднополовият брак, е нещо доста положително. Там се популяризира мощно детска брошура за деца сред 3 и 6 години. Мутрите вън - вътре там тази брошура се афишира за най-хубавото. За нас безусловно недопустимо е да се узакони проституцията. Има правила, по които би трябвало да се уточним. Ценностната система на българина, традициите допускат нещо, което за нас е доста значимо. АБВ е гарантът с бюлетина номер 6 за естествен живот в работеща страна ", акцентира водачът на АБВ.

Той направи и коментар на шпионския скандал. " Има ли шпионска активност, има ли изменничество на българския народен интерес- никакъв компромис, само че когато се прави, да си купува някой политическо успокоение, е закононарушение против българския народен интерес ", уточни още Петков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР