Ние разговаряме с всички. Понякога в разговорите има само уста,

...
Ние разговаряме с всички. Понякога в разговорите има само уста,
Коментари Харесай

Карадайъ за диалога между партиите: В някои разговори има само уста, липсват уши

Ние беседваме с всички . Понякога в диалозите има единствено уста, няма уши и по тази причина нашата концепция е да стигнем до разговор. Ние от диалози не бягаме, ще беседваме с всички. Това съобщи пред публицисти в коридорите на Народното събрание Мустафа Карадайъ от Движение за права и свободи.

„ Днес имаше среща сред първата и втората политическа партия, ето този диалог мен ме обнадеждава, че вървим в вярна посока “, сподели Мустафа Карадайъ и акцентира, че партиите не би трябвало да се ненавиждат и да има реваншизъм посред им, а да търсят цели и политики за решаването на проблемите на хората.

Това е доста добре, че си приказваме партиите. Тези диалози би трябвало да станат градивни, целенасочени, в разговор, тъй като в някои диалози има единствено уста, липсват уши. В съперника не да виждаме зложелател, а конкурент с разнообразни полезности, стига да ги има. Да създадем по този начин, че дружно да произведем разговор, прикани той.

„ Геополитическата ориентировка на България за нас не предстои на проверка в сегашния миг. Отстъплението от демокрацията ние няма по какъв начин да позволим да се случва. Има едни неща, които са кардинални, генерални “, акцентира Карадайъ.

Той уточни, че апелът на Движение за права и свободи за разговор е заложен в цялата предизборна акция на партията, която беше учредена на нормалност в политиката и разговор, не за нещо друго, а тъй като за четвърти път отиваме на избори. Според него структурата на Народното събрание е една и съща, без значение коя е първа и коя партия е втора политическа мощ.

„ И пети път да отидем на избори , отново ще имаме сходна конструкция. Въпросът е ние вярно ли разчитаме това, което ни споделят българските жители със структурата на Народно събрание. Според Движение за права и свободи българските жители споделят „ ние ви изпращаме там, не да се карате, не да се ненавиждате, а да търсите решения на нашите проблеми “, счита Карадайъ.

По думите му равнището сред партиите е в стадий на диалог , само че той се надява обаче да бъде изкачено още едно ходило, това, което е нужно за сформиране на държавно управление.

„ При всички случаи ние предварителни червени линии не слагаме “, акцентира Карадайъ и съобщи, че вижда поддръжка на Движение за права и свободи, само че не сподели за кого.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР