Ние проведохме третата си кампания за годината без да си

...
Ние проведохме третата си кампания за годината без да си
Коментари Харесай

„Демократична България“ като „Вера Су“ - как ще се измъкне от плитчините

Ние организирахме третата си акция за годината без да си дадем сметка, че би трябвало в тази трета акция да нещо доста да променим, тъй като има нов политически състезател, „ “(ПП), който ни е съперник. Той не ни е политически съперник, само че ни е мощен съперник на изборите. Не успяхме да намерим правилните послания, които да ни отличат от него. Това разяснява в, народен представител в 45-я и 46-я парламент и ръководител на комисията „ Росенец “, и член на Националния изпълнителен съвет на „ Да, България “.

По отношение на господин Пеевски, ние продължихме нашата обичайната акция против сарайския модел, Пеевски като негово въплъщение, превзетата страна и всичко останало. Но сякаш това остана единствен акцент на тази акция. И това ни изигра неприятна смешка при всички случаи. Това е съгласно мен главният резултат. Ние малко по този начин като един по-голям транспортен съд, като Вера Су, не можахме да вземем добре завоя и заседнахме в плитчините, само че единствено заседнахме. Много бързо ще се оправим, съгласно мен.
Кирил Петков проговори след срещите с Има Такъв Народ, Българска социалистическа партия и Демократична България: Целта е съдружно съглашение
Кирил Петков и Асен Василев най-сетне проговориха пред медиите след срещите с Има Такъв Народ, Българска социалистическа партия и Демократична България. Целта на срещите е била да се приказва начи...

Наистина прокарахме партината пред Политическа партия. Прокарването на партина е много мъчително за тези, които са там, начело. Знаете, през последните 4-5 години се изля огромна мръсотия върху Христо, върху всички наши водачи, включително върху мен самия, от Пеевските медии и присъдружните им. Това беше в продължение на пет години. Всички ние натрупахме негативи от това, че се занимаваме с този тип политическа активност, от това, че сме съпротива на този модел. Това се вижда и на улицата. Много поляризирано отношение към нас. Докато Политическа партия, те излизат напълно нови, в бяло на политическия терен. Въпреки поданството на Кирил Петков и обвиняванията в машинация на Асен Василев. Тези хора няматбагажа, който ние имаме. И това повлия.

Дали те ще са моторите на смяната, следва да забележим. Аз се надявам, че те ще бъдат едни от тях. Но нашето присъединяване или поддръжка за държавното управление във всички случаи ще обезпечи това курсът да е правилен. Ние от него няма да се отклоним, сигурен съм.

Най-общо казано, ние несъмнено ще подкрепим държавно управление на „ Продължаваме промяната “. Ако, несъмнено, то дава отговор на нашите визии и на нашите суперзадачи. Ние сме в ситуацията, в което не можем да осъществяваме цялата си управническа стратегия, даже и дребна част от нея. Но съгласно мен имаме суперзадачи, от които ние не би трябвало да се отклоняваме и в случай че те не се осъществят, ние даже не би трябвало да влизаме в държавно управление. Това е правосъдната промяна, като задача на дилемите, модернизацията на страната и обвързваното с нея премахване на корупцията, електронното ръководство... Има и настоящи задания, които не търпят отсрочване, това е отговорът на рецесията. Той до момента не беше най-категоричният и най-правилният. Изказвам персонално мнение, това са нашите задания, без които присъединяване ни в държавно управление няма смисъл. Пак споделям, показвам персонално мнение, следва органите на партията и обединението да вземат решение, само че в общи линии, консенсусно е това мнение.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР