Ние приемаме много неща за даденост и не се бунтуваме.

...
Ние приемаме много неща за даденост и не се бунтуваме.
Коментари Харесай

Стилистът превърна обикновена жена с оскъдна коса в истинска красавица.

Ние одобряваме доста неща за даденост и не се бунтуваме. Но идва миг и стартирате да цените това, което не сте забелязали преди.

Жителката на Минесота Лори, по време на съществени компликации в живота, реши да отиде при …стилист. За помощ.

Да се промени

Лекарите сложиха на Лори неприятна диагноза. Предстоеше дълго лекуване. Особено се
притеснявала, че не може да бъде със фамилията си за Коледа. А в болничното заведение какъв празник? Поради лечебното лекуване косата й стартира да изпада. И тя беше изцяло обезкуражена. Тогава обаче тя реши да се бие.

Както знаете, външният тип на човек мощно се отразява на неговото душевно положение. Лори отиде при фамозния Хопкинс в град Минеаполис, в щат Минесота. Този стилист е същински вълшебник. Кристофър има собствен личен канал YouTube, където той демонстрира записи на своята работа.

Друг човек

Лори сподели на стилиста, че не е ходила дълго време при фризьора. Последният път тя се подстрига в банята. Не й беше до прическата. Морално е счупи заболяването. В салона на Хопкинс Лори стартира да се трансформира. Тя имаше дълга коса, краищата бяха ужасни.

Кристофър доста съкрати кичурите, правейки квадрат. Шията се отвори, погледът незабавно стана по-свеж. Цветът на косата също изисква промяна. Кафява коса с огромна сива коса естествено не наблягаше красивите черти на лицето на Лори, а единствено остаряваше.

Козметиката играе значима роля

Хопкинс направи грима на Лори допустимо най-ярък за възрастта й. Той акцентира на най-хубавите черти на лицето й. Основата скрива зачервени петна по кожата. Очите станаха по-големи и изразителни от очна линия и боядисани мигли. Стилистът подбра вежди с молив, цветът на който съответства с цвета на косата.

Все още нежно, розово червило на устните. Тя беше във екстаз. Не можех да допускам, че лиши много време за трансформацията.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР