Ние, от ЗИЦ Медикъл Караджъ“, имаме удоволствието да посрещнем за

...
Ние, от ЗИЦ Медикъл Караджъ“, имаме удоволствието да посрещнем за
Коментари Харесай

Безплатни консултации с проф. д-р Бюлент Юнал, специалист-чернодробни и бъбречни трансплантации на 03-ти юни 2023 г. в гр.София.


Ние, от ЗИЦ „ Медикъл Караджъ “, имаме удоволствието да посрещнем за следващ път проф. доктор Бюлент Юнал - експерт по бъбречни и чернодробни трансплантациии и обща и онкологична коремна хирургия на 03-ти юни 2023 година в гр. София. Той ще гостува в България по покана на нашия шеф – Звезделина Лютфи. Гостуването му ще се организира в границите на самодейността ни да предоставим достъп на българските пациенти до най-съвременните способи и технологии в медицината.

Всички пациенти, които имат потребност от бъбречна или чернодробна трансплантация, могат да се възползват и да проведат безвъзмездна консултация с хирурга. Желаещите да се възползват от БЕЗПЛАТНАТА консултация със експерта могат да се обадят на телефоните на здравния център 0879 977 402 или 0879 977 401 и да си запишат час.

Кой е проф. доктор Бюлент Юнал ?

Проф. доктор Бюлент Юнал приключва здравното си обучение в Медицинския факултет на университета „ Çukurova “ през 1996 година. Специализира обща хирургия в Учебно-изследователска болница „ Нумуне “ в Анкара през 2001 година. През 2008 година е стипендиант в Националния институт по рака в Клиниката по хирургична онкология, Болница Magee-Womens на Университета в Питсбърг в Съединени американски щати. Участва в образование по трансплантация и онкологична хирургия в Университета в Гисен-Марбург, Германия през 2010 година Получава купата „ доцент “ през 2007 година и „ професор “ през 2015 година

Основните клинични области на интерес на проф.д-р Бюлент Юнал включват :

Чернодробна трансплантация

Бъбречна трансплантация

Онкологична хирургия

Хепатопанкреато -билиарна хирургия

Операция на стомашно -чревната система

Ендокринна хирургия

Операция на гърдата

Онкопластична хирургия

Защо е значимо да се възползвате от безплатните съвещания с проф. доктор Бюлент Юнал?

Специалистът има опит и може да даде за Вас различно пояснение за Вашите здравословни проблеми

Специалистът може да Ви предложи друг проект за лекуване.

Специалистът може да предложи лекуване, когато за Вашето заболяване е установено, че няма такова

Специалистът ще Ви предложи осведомен избор, по отношение на Вашето заболяването 

Специалистът ще Ви обясни вероятните, опасности и изгоди от лекуването

Специалистът ще отговори на всичките въпроси, по отношение на Вашето заболяване.

Желаещите да се възползват от опцията за безвъзмездна консултация с проф. доктор Бюлент Юнал в на 03-ти юни 2023 година в гр. София , би трябвало да си запишат час авансово на телефоните на „ Медикъл Караджъ “: 0879 977 401 и 0879 977 402 или да заявят стремежи от тях час онлайн на  .

Имайте поради, че по време на консултациите с Проф.д-р Бюлент Юнал , прегледи няма да бъдат осъществявани. Безплатните съвещания се организират на база медицинските документи, с които разполага пациентът все още.

*публикация
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР