Ние от Възраждане“ страх нямаме, защото имаме ясно формулирани различия

...
Ние от Възраждане“ страх нямаме, защото имаме ясно формулирани различия
Коментари Харесай

Борисов: Ние от „Възраждане“ страх нямаме, другите имат проблем

Ние от „ Възраждане “ боязън нямаме, тъй като имаме ясно дефинирани разлики и ясни направления, в които можем да работим дружно – земеделие, енергетика, национализъм, мощна войска. Другите имат проблем.  Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на излизане от пленарната зала на Народното събрание.

„ Всички партии споделиха, че би трябвало да има държавно управление, както и единствено бюджет при постоянно държавно управление, тъй като Международният валутен фонд сподели, че брутният вътрешен артикул е сред 0 и 1%, което значи обедняване и недостиг “, добави той.

Проследете с нас първия парламентарен ден

Борисов сподели, че е останал сюрпризиран, че доста от представителите на партиите не са станали, когато президентът Румен Радев е влезнал в зала.

" И в изявлението му звучеше само предпочитание да се одобри бюджет, с цел да може по-късно служебното държавно управление да си харчи. Ясно и тъкмо, дано назовем нещата с същинските им имена ", добави водачът на ГЕРБ.

„ Ако не бях станал аз, нямаше да стане никой. Давате си сметка, че даже и в него политическата класа няма доверие. И аз желая решение, то би трябвало да мине през взаимни отстъпки “, съобщи Борисов.

Депутатите ще се съберат на следващия ден в 10:00 часа

Той добави, че е удовлетворен, че на Велика сряда Народното събрание е бил доста обран, сдържан, същински политически парламент.

„ Чухме декларациите. Ако са им откровени, има огромен късмет да се направи най-малко в два разновидността държавно управление “, съобщи Борисов.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР