Ние от ГЕРБ-СДС ще продължаваме да сме партията, носител на

...
Ние от ГЕРБ-СДС ще продължаваме да сме партията, носител на
Коментари Харесай

Николай Нанков: Изпращаме една много трудна година на хаос и високи цени


„ Ние от ГЕРБ-СДС ще продължаваме да сме партията, притежател на стабилността и да предлагаме ясни решения в полза на хората “, написа депутатът от ГЕРБ-СДС

От профила във Facebook на депутата от ГЕРБ-СДС Николай Нанков

Скъпи другари, в светлите празнични дни най-ценно е да се радваме на уюта вкъщи с околните си хора. Но в навечерието на Нова година дано въпреки всичко се обърнем обратно, с цел да си спомним през какво преминахме. Изпращаме още една сложна, доста сложна година. Хаос и безвремие, високи цени на питателните артикули, на горивата, на строителните материали, на услугите. На всичко. И още веднъж година с избори. И още веднъж с победа на ГЕРБ-СДС – в народен проект, и в област Ловеч. Нещо повече – в област Ловеч на изборите през октомври имахме един от най-хубавите резултати за страната.

Но нашите съперници не разчетоха умно вота на хората и към този момент два месеца вършат и невъзможното, с цел да ни доведат до нови избори. Голяма неточност! Хората не чакат от нас политически боричкания! А да решаваме проблемите им с инструментите на демократично определена изпълнителна власт!

А в този момент – накъде отива България, какво ще стане с огромните инфраструктурни планове, какво ще стане с бизнеса, по какъв начин живеят хората в страната, могат ли да си заплащат сметките, храната, по какъв начин ще се развива трудовият пазар, ще има ли компании, които ще затворят, къде е мястото на страната ни в Европа и света, какво е доверието на нашите евроатлантически сътрудници, какъв е престижът ни на интернационалната сцена? Опонентите ни не търсят отговори на тези въпроси. Обсебени са от концепцията за политически реваншизъм.

Гражданите не чакат това от нас.

Затова ние от ГЕРБ-СДС ще продължаваме да сме партията, притежател на стабилността, да предлагаме ясни решения в полза на хората, да търсим народен консенсус в името на бъдещето на България! Защото родината ни загуби доста време, скъпо време, скъпо време.

И в този момент, когато сме на прага на 2023 година, дано си пожелаем да сме здрави, да сме мощни духом и доста, доста подготвени за още по-категорични победи! За да спасим България и да я върнем на пътя на развиването!

Желая на всички радостно посрещане на Новата 2023 година!

 



Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР