Ние никога не сме отказвали тази отговорност и сме готови

...
Ние никога не сме отказвали тази отговорност и сме готови
Коментари Харесай

Костадинов жаден за власт, протрива ръце: Ще говорим с всички! Готови сме със състав за кабинет

Ние в никакъв случай не сме отказвали тази отговорност и сме подготвени със състав на кабинет. Това сподели водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов в коридорите на Народното събрание на въпрос дали партията е подготвена да получи третия изследователски мандат за сформиране на кабинет.
„ Аз съм сигурен обаче, че мандат няма да получим, тъй като „ Възраждане “ е единствената политическа мощ в България, която е отвън вашингтонския консенсус “, добави той.
Костадинов още веднъж сподели, че единственият кабинет, който „ Възраждане “ ще поддържа, е с техен личен мандат. Той уточни, че няма по какъв начин неговата партия да поддържа мандат на ГЕРБ-СДС, само че при покана ще отиде на диалози с групировката. Според Костадинов „ Продължаваме Промяната – Демократична България “ в създалата се обстановка нямат потребен ход.
Костадинов акцентира, че неговата партия ще приказва с всеки, който я предложения, разяснява Българска телеграфна агенция.
След като от ПП-ДБ показаха собствен проектокабинет и обявиха, че по персоналния състав няма да договарят с ГЕРБ-СДС, водачът на ГЕРБ Бойко Борисов съобщи пред публицисти в Народното събрание, че повече тематиката за присъединяване на ГЕРБ в кабинет на ПП-ДБ няма да се повдига. Съпредседателят на „ Продължаваме промяната “ Асен Василев уточни пред медиите в Народното събрание, че в случай че се стигне до втори мандат, групировката ще приказва с всички политически сили за поддръжка.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР