Ние независимо избрахме тези продукти, защото ги обичаме и смятаме,

...
Ние независимо избрахме тези продукти, защото ги обичаме и смятаме,
Коментари Харесай

17 задължителни артикула от Amazon за водоустойчивост на вашата пролетна ваканция

Ние без значение избрахме тези артикули, тъй като ги обичаме и считаме, че може да ги харесате на тези цени. Е! има партньорски взаимоотношения, тъй че може да получим комисионна, в случай че закупите нещо посредством нашите връзки. Артикулите се продават от търговеца, а не от E!. Цените са точни все още на издание.

Дъждът, дъждът си отиде и най-сетне стартира да се усеща като пролет (донякъде). Ако вашите проекти за почивка включват рафтинг, плуване, гмуркане с шнорхел, игра на плажа или други действия, свързани с H20, значимо е да сте подготвени да отбраните полезностите си, тъй че заниманието ви да не бъде разводнено. С други думи, фразата „ По-добре да се предпазим, в сравнение с да съжаляваме “ е нашата мантра, до момента в който опаковаме куфарите и банските си костюми.

Ако сте крал на морето, някои съществени артикули, които да опаковате за водоустойчива пролетна почивка, сте попаднали на вярното място. От водоустойчиви чанти за телефони до незацапващи се обеци и дълготрайна хубост, която тряб...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР