Ние не можем да приемем, че български лаборатории, строители, учени

...
Ние не можем да приемем, че български лаборатории, строители, учени
Коментари Харесай

Нов Тежък И Неочакван Удар За Елена Йончева! Ето От Къде Й Дойде Този Път!

" Ние не можем да приемем, че български лаборатории, строители, учени не могат да проведат обикновено наблюдаване, а би трябвало да се обърнем към европейските, които били самостоятелни. Независими за какво?! Защото група депутати ги показват като такива. Ние пък изпитваме и несигурността дали те са толкоз самостоятелни?! А в България, в случай че са подвластни, от кого и по какъв начин са подвластни? ", разяснява обаче през днешния ден инж. Мирослав Мазнев - изпълнителен шеф на Камарата на строителите, представен от Нова телевизия.

" Никоя камара и никой предприемач няма право да си избира кои депутати са му комфортни. Съмненията не са наши, те са общи, не става дума за политизация, а за бистрота ", отвърна Зарков.

Според строителите обаче не ставало дума за пътищата, а за политика.

" Според мен някои хора си откриха политическия сезон с кандидатури за европейските парламенти и въз основата на едно популистко, партийно и политическо говорене се гради нов престиж ", сподели Мазнев.

" Не разбирам каква е връзката сред европейските избори и настояването за инспекция. Българска социалистическа партия се готви за европейските избори както за всички избори, които могат да предстоят ", отвърна Зарков.

Заради медийни изявления и подозрения в корупция строителите са поканили на среща ОЛАФ - Европейската работа за битка с измамите, с цел да изяснят истината.

" За оставка и дума не може да става. Всички дати ме тормозят през ноември, само че не поради заканите на Камарата на строителите, а поради напрегнатата политическа конюнктура ", безапелационен беше депутатът от Българска социалистическа партия.

Още предходната седмица от Пътната организация обясниха, че инспекция от Европа на българските пътища няма по какъв начин да стане поради спънки в закона. Все отново обаче Българска социалистическа партия щяло да получи писмен отговор и отчет.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР